joi, 18 octombrie 2012

Bal Mascat



Opera Nationala Bucuresti


26 octombrie 2012



    Asociaţia Friends of Opera organizează, la Opera Naţională Bucureşti, în ziua de 26 octombrie a.c., un eveniment exclusivist, elegant şi amuzant, dedicat colectării unor fonduri extrem de necesare primei scene lirice a ţării.
   Este vorba despre un Bal Mascat, menit să creeze şi în foaierele Operei bucureştene atmosfera caracteristică tuturor manifestărilor de gen din Europa.
   Participanţii la eveniment vor fi invitaţi, în seara respectivă, în lojile teatrului, de unde vor putea asista, începând cu ora 18.00, la spectacolul Un Ballo in Maschera de Giuseppe Verdi. 
   În continuare, la ora 21.00, va începe Balul Mascat (costume din orice epocă). Din programul balului nu vor lipsi o paradă a costumelor, o cină de gală, dans de societate cu participarea dansatorilor profesionişti, dar şi a invitaţilor, premierea celor mai frumoase costume de un juriu al balului format din specialişti în design şi istorie a costumului, o tombolă cu premii, cele mai frumoase valsuri interpretate live de orchestra balului.
    Printre invitaţii surpriză se numără artişti lirici valoroşi, care vor interpreta arii cunoscute marelui public.
   Accesul la bal se va face pe baza unui voucher în valoare de 500 de lei.
   Accesul la spectacol în zona VIP destinată exclusiv participanţilor la bal se face pe baza invitaţiei, fiind necesară o confirmare prealabilă a numărului de locuri solicitat.
   Laitmotivul întregii seri va fi evident masca, ce va acoperi chipul fiecărui invitat, aceasta constituindu-se totodata în invitaţia de acces la acest eveniment special.
   Maestrul de ceremonii al balului va fi o cunoscută personalitate a vieţii publice româneşti a cărui identitate va fi dezvăluită la sfârşitul evenimentului.
    Iubitorii genului liric sunt invitaţi să se alăture acestui demers iniţiat cu multă dragoste pentru frumos, iar sumele strânse prin generozitatea participanţilor la eveniment vor fi folosite pentru susţinerea activităţilor artistice şi de promovare ale ONB.

    Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe www.friendsofopera.ro
    Date de contact: friendsofopera@gmail.com; mobil: 0722579793.
    Evenimentul este susţinut de Opera Naţională Bucureşti, JTI, Elvila, Omnilogic, Spectacular Branding, Agenţia de cultură, Oameni şi companii, Comunicator Media, Art Production, Interbrand, Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic, Exotique, Laboratoarele Thea, Trends by Adina Buzatu.
    Parteneri media: Cocor Media Chanel, Caesar, Business Review, Money Channel, Qmagazine, Radio România Cultural.
    Organizatorii evenimentului spun că doresc ca acest bal mascat să devină în timp o adevărată tradiţie, marcând an de an, într-un mod aparte, deschiderea stagiunii primei scene lirice din ţara noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu