sâmbătă, 21 decembrie 2013

Pe simezele iesene




Arta plastica contemporana romaneasca


Viorel Vasiliu


Expozitia: Empatie cu natura


Galeria I, Centrul de Studii Europene, Iasi


21 decembrie 2013 - 10 ianuarie 2014





Comunicat de presă 

   Expoziţia Empatie cu natura va fi găzduită de Galeria I a Centrul de Studii Europene Iași - U.A.I.C în perioada 21 decembrie 2013 - 10 ianuarie 2014. 


   Evenimentul este organizat de Centrul de Studii Europene Iași – U.A.I.C și Biblioteca Austria în colaborare cu Universitatea de Arte George Enescu Iași - Facultatea de Arte Vizuale și Design.


   Prin excelenta colecție prezentată pe simeze pictorul Viorel Vasiliu surprinde prin peisaje, flori și naturi statice, exprimâmd iubirea artistului față de natură și culoare.


   În parcursul expozițional pictorul propune incursiuni în interpretările reperului tematic, ghidând atenţia privitorului înspre viziunea artistică a acestuia și mesajul transmis.


   Vernisajul va avea loc pe data de 23 decembrie 2013, ora 16.30. Prezentarea evenimentului va fi realizată de către profesor univ. dr. Constantin Tofan


Iubitorii de artă și frumos sunt aşteptaţi să viziteze expoziția zilnic, 
de luni până duminică, între orele 9.30 – 19.00. 
Intrarea liberă!


PR & coordonator promovare mass-media, Carmen Sirbu 

Sarbatorile de Iarna




Diaspora romana


Comunitatea romana Sfantul Stefan cel Mare


Atena, Grecia





   Comunitatea romana Sfantul Stefan cel Mare, organizeaza duminica, 22 decembrie 2013, la ora 13.00, un spectacol dedicat Sarbatorilor de Iarna.
   Elevii de la Scoala Romaneasca din Atena - cursuri de weekend (cursuri cofinantate de DPPRP - MAE) impreuna cu membrii ansamblului folcloric Traditii ne vor introduce in spiritul Sarbatorilor de Iarna, petrecute in Romania, prin dans, cantec, colinde si multe surprize. 
Va asteptam alaturi de noi!
  Locul desfasurarii spectacolului: Comunitatea Romana Sfantul Stefan cel Mare, str. Elateias 7, piata Kypselis