marți, 14 iunie 2016

Tobe de razboi




Casa Artelor, Timisoara


17 iunie 2016





    Arcașii clubului Archery TM și tinerii barzi de la Peregrinii vă invită vineri, 17 iunie, la un spectacol de reenactment istoric, muzică veche și dans care va învia vechi tradiții uitate și va oferi o experiență unică. 
   Tobe de razboi e un show ce îmbină spectacolul de modă veche al străzii cu o lecție interactivă de istorie, o prezentare a vechilor tehnici ale arcașilor, dar și a altor vechi stiluri de luptă.        
   Tinerii menestreli de la  Peregrinii și camarazii lor de arme, arcașii de la Archery TM au pregătit atât un concert de muzică veche însoțit de dansuri istorice, cât și demonstrații de duel medieval, prezentări interactive de arme și echipament istoric, și firește, tir cu arcul, inclusiv un concurs cu premii pentru public. 
   Spectacolul va fi urmat de deschiderea în vechiul beci al Casei Artelor, a unei expoziții interactive de arme și armuri prezentată de invitatul de onoare al evenimetului, un armurier de modă veche, timișoreanul Călin Man. 
   Spectacolul este organizat de Asociația Culturală Pentagon, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Direcției Județene pentru Cultură Timiș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu