marți, 14 iunie 2016

Culorile prind aripi




Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa


Bucuresti


18 iunie - 4 septembrie 2016




    Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa vă invită să vizitați expoziția temporară de fluturi tropicali vii Culorile prind aripi, deschisă în perioada 18 iunie – 4 septembrie 2016 în grădina Muzeului.
   Fluturii au atras atenția oamenilor din cele mai vechi timpuri. De cele mai multe ori ei sunt percepuți atât ca simboluri ale frumuseții delicate și efemere, cât și ca exemple extreme ale transformărilor surprinzătoare pe care le poate suferi o ființă vie în decursul existenței sale.
   Culorile prind aripi oferă deopotrivă posibilitatea observării și cunoașterii detaliate a vieții și obiceiurilor unor specii de fluturi tropicali vii și șansa relaxării într-un spațiu deosebit, în preajma unor insecte atrăgătoare.
   În paralel cu expoziția și pe toată durata ei, Muzeul va organiza o serie de ateliere în care specialiștii vor destăinui copiilor aspecte mai puțin cunoscute din viața acestor îndrăgite insecte.
    Prețul unui bilet de intrare la expoziția Culorile prind aripi este de 10 lei pentru copii, studenți și pensionari și de 12 lei pentru adulți. Copiii cu vârstă mai mică de trei ani au accesul gratuit în expoziție.
    Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00. Accesul vizitatorilor în expoziție este permis până la ora 17:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu