luni, 17 iunie 2013

Lansarea revistei Romania in Contact


Diaspora romana


Crown Moran Hotel, Londra, Marea Britanie


25 iunie 2013


Associazione delle Donne Romene in Italia - A.D.R.I. Onlus - partner REVISTA ROMANIA IN CONTACT
" (...) Comunitati din Italia, Spania, Marea Britanie, Elvetia, Franta, Germania si din toate colturile lumii unde romanii traiesc in comunitati numeroase vor scoate in lumina reflectoarelor povestile de succes, reusitele de tot felul, nelamuririle si trairile de imigrant!  Toti vor fi in conexiune indiferent de distantele care ii despart, intrucat contactul informational este cel care primeaza!
Data de 25 iunie 2013 reprezintă punctul in care ROMANIA IN CONTACT vede lumina tiparului in Marea Britanie si trece la etapa urmatoare, alaturandu-se astfel revistelor de elita din inteaga lume." Citeste mai mult: http://romaniaintheworld.wordpress.com/

   In urma cu trei ani a fost lansat pe piata media din diaspora pilotul publicatiei bilingve ROMANIA IN CONTACT. Dupa o strategie de comunicare si de brand desfasurate pe toata aceasta perioada, revista vede lumina tiparului pe plan international. Evenimentul este celebrat printr-o receptie care va avea loc pe data de 25 iunie 2013 la Londra in cadrul Crown Moran Hotel, Sala Bentley.
  Profil general, ”panorama” familiei romanesti in diaspora, publicatia bianuala care cuprinde 120 de pagini, descrie pe larg fenomenul imigratiei si al integrarii la nivel global, promovand valorile culturale, traditiile, oamenii de elita si actiunile lor in cele mai diverse domenii.
  Romanii din strainatate sunt o reala resursa pentru tara. Prezenta lor peste hotare reprezinta cartea de vizita a intregului popor. O cunoastere mai aprofundata si o mediatizare corespunzatoare vor duce la un mers coerent si eficient privind relatiile de colaborare pe toate planurile cu tarile gazda.
  Construirea imaginii unei tari este un proces important care se realizeaza in timp, prin resurse culturale, energie si implicare individuala. Conceptul ROMANIA IN CONTACT lanseaza indirect invitatia romanilor la a se cunoaste intre ei, de a colabora mai strans si de a intelege demersul prin care fiecare persoana este tara din care provine.
   Comunitati din Italia, Spania, Marea Britanie, Elvetia, Franta, Germania si din toate colturile lumii unde romanii traiesc in comunitati numeroase vor scoate in lumina reflectoarelor povestile de succes, reusitele de tot felul, nelamuririle si trairile de imigrant!  Toti vor fi in conexiune indiferent de distantele care ii despart, intrucat contactul informational este cel care primeaza !
  Publicatia are avantajul de a se adresa unui public mixt, care are posibilitatea sa cunoasca Romania si romanii asa cum nu au mai fost prezentati niciodata.
  Lansarea conceptului-pilot s-a facut pe data de 15 aprilie 2010 la Bucuresti, bucurandu-se de alte doua prezentari la Milano in luna iunie 2010 si Londra in decembrie 2011. 
  Data de 25 iunie 2013 reprezintă punctul in care ROMANIA IN CONTACT vede lumina tiparului in Marea Britanie si trece la etapa urmatoare, alaturandu-se astfel revistelor de elita din inteaga lume.

Numarul 2 al revistei va aparea in luna noiembrie 2013.

***romaniaintheworld.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu