luni, 15 aprilie 2013

Gens du Bien


Expozitie de fotografie: Hot Date with the City


Fratelli Espresso Bar, Bucuresti


25 aprilie 2013







   Joi, 25 aprilie, de la ora 20:00, vă invităm la Hot Date With the City, o expoziție de fotografie cu temă urbană. 
   Fotografiile, printate pe canvas și forex, sunt realizate în diverse colțuri ale lumii, în orașe precum: Tokyo, Paris, Londra, Ierusalim, Viena, Lisabona, Geneva, Nisa, Como, Vama Veche, București, și poartă semnătura a 9 artiști români: Vali Barbulescu (www.valibarbulescu.viewbook.com), Ionut Hrenciuc (www.ihrenciuc.blogspot.com), Victor-Bogdan Gheorghita (www.facebook.com/GheFoto), Marius Stoianov (www.stoianov.ro), Marius Encher (www.encher.ro/photography), Constantin Ștefănescu (www.c-tin.blogspot.ro), Adrian Chintoiu (www.hoitu.blogspot.com), Andreea Radu (www.andreearaduphoto.wordpress.com), Raluca Mocrei (www.lattefashiondelicious.com).

   Dommenium Advertising (www.dommenium.ro), este o agenție de publicitate full service, care folosește tehnologie de ultima generație pentru realizarea printurilor și a tipăriturilor la o calitate superioară.
   Vă așteptăm la o "întâlnire fierbinte” la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5, în spatele Ateneului Român).
   Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numărul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu