luni, 15 aprilie 2013

Expozitie de design romanesc


Cristina Cernei, Cristina Masnitz


Blossom: Fashion & Jewellry


Elite Art Gallery, Bucuresti


18 aprilie 2013







   Joi, 18 aprilie 2013, la ora 18:00, va avea loc la Elite Art Gallery, din strada Academiei nr. 15, deschiderea expoziţiei de design romanesc Blossom: Fashion & Jewellery, semnata Cristina Cernei si Cristina Masnitz.
   Expozitia Blossom vine in intampinarea femeilor cu personalitati puternice care iubesc frumosul si vor sa iasa in evidenta printr-o tinuta unica. Cele doua creatoare au in comun atentia deosebita pentru detalii, dorinta de a revitaliza elemente consacrate ale trecutului si de a imbina versatilitatea designului cu bunul gust. 


   Cristina Cernei, designer roman independent este adepta croielilor indraznete dar feminine, care sa exprime individulitatea si personalitatea celei care o poarta. Multifuncţionalitatea este unul dintre factorii cheie ai acestor creaţii, majoritatea putând fi modelate de fiecare femeie în funcţie de dispoziţie sau ocazie. Împăturiri origami, detalii pictate manual, broderii delicate şi decoraţiunile originale ar fi doar o parte din elementele care descriu stilul Cernei. 


   Cristina Masnitz crede cu tarie ca bijuteria contemporana trebuie sa fie una cu personalitate, accesibila, care sa poata fi schimbata des si sa reflecte starea de spirit a purtatoarei. La realizarea accesoriilor este folosit cu preponderenta bronzul in combinatie cu perle, cupru si pietre semipretioase pentru a le conferi un aer vintage, in spatele fiecarei bijuterii existand cate o poveste ce trebuie sa fie spusa.


Va asteptam cu cupcakes si limonada ca sa sarbatorim....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu