marți, 29 noiembrie 2016

Suvenir de iarnă- expoziție de cadouri cu scop caritabil




Elite Art Gallery


București


30 noiembrie 2016 - 10 ianuarie 2017 




    În perioada 30 noiembrie 2016 - 10 ianuarie 2017, Elite Art Gallery se transformă într-un loc magic al cadourilor inspirate, al emoțiilor împărtășite și al bucuriei.
    Deschiderea oficială a expoziţiei se va ţine pe 30 noiembrie, ora 17:00, într-un cadru cald și prietenos de sărbătoare. Evenimentului de deschidere se alătură bursierii Fundației Principesa Margareta a României care vor susține un moment muzical.
    Evenimentul expozițional are și un scop caritabil. O selecție de lucrări donate de artiști contemporani români sunt propuse publicului spre vânzare pentru a susține proiectele sociale ale Asociației Edulier. Misiunea principală a Asociației Edulier constă în educarea copiilor pentru o comunitate sănătoasă.
    În spiritul sărbătorilor expoziția va pune pe simeze lucrări de pictură, gravuri ce descriu frumusețea orașului, acuarelă de o sensibilitate aparte, obiecte sculpturale realizate în tehnica Papier Mâché, sticlă, metal sau ceramică și o gamă variată de obiecte decorative reprezentând clopoței rafinați, candele unicat sau compoziții ceramice cu personalitate. De asemenea, expoziția va oferi publicului o selecție remarcabilă de bijuterie contemporană realizată în diferite tehnici de execuție.
     Toți participanții expoziției vor avea șansa să se înscrie la o tombolă cu surprize ce va îndulci atmosfera de sărbătoare.
O selecție personalizată de cadouri va fi disponibilă și pe magazinul de artă on-line:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu