luni, 23 februarie 2015

Pe simezele Capitalei




Arta plastica contemporana romaneasca


Galeria de Arta Elite Prof Art, Bucuresti


23 februarie 2015





    Galeria ELITE PROF ART oferă iubitorilor de frumos un nou prilej de periplu în lumea artei: o originală expoziție de grafică.
    Expoziția este una colectivă și reunește lucrările a 20 de artiști plastici români, aducând astfel publicului o mare diversitate de teme și abordări, de senzații și stări – expresie a libertății de creație ce caracterizează toate expozițiile organizate de galerie.
    Piesa de rezistență a expoziției este lucrarea Colectivizarea a pictorului Camil Ressu, realizată în tuș pe hârtie de calc. Alături de ea stau lucrări ale unora dintre cei mai importanți artiști plastici români, precum și ale unora dintre cei mai bine cotați tineri artiști vizuali ai momentului, având ca punct central ideea de abordare a temelor în tehnici ce țin de grafică, în manifestări artistice generoase, diferite, creative.
    Lucrările reunite în expoziție sunt realizate în cărbune, creion, acuarelă, pastel, tuș sau tehnica mixtă, iar unul dintre artiștii prezenți expune fotografie, completând astfel fericit tabloul manifestărilor artistice oferite publicului cu acest prilej.
    Tușe sensibile sau îngroșate, finețe sau duritate, lumini și umbre, unghiuri aspre sau delicate, portrete, vibrații calde sau nemișcări sticloase, detalii umane sau de peisaj - toate se regăsesc în această expoziție de grafică.

Lucrările prezentate aparțin artiștilor:

FLORIN BÂRZĂ, CARMEN BAZILESCU,
AURELIA COSMA CHIȘU, VERGIL COJOCARU-COVER,
VLADIMIR DAMIAN, CERASELA DRAGOȘ, MARIA FURNEA,
PETRE EMANUEL GHERGU, MARIA GRUICI PRUNE,
ROMULUS HARDA, EMIL ILEA, OVIDIU IOVANEL,
SORINA IUGANU, ALINA MANOLE, COZMIN MOVILĂ,
IOAN ORATIE, MIHAI SĂNDULESCU, GRIGORE STAN,
OANA UNCIULEANU,

Irinel Constantinescu Martin – Consultant Public Relations, Blogger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu