luni, 23 februarie 2015

Expozitie de plante exotice





Gradina Botanica Anastasie Fatu


Iasi


21 februarie - 8 martie 2015




    Evenimentul este dedicat colectiilor de plante exotice cultivate in conditii speciale si va debuta sub semnul Dragobetelui, a Martisorului si a Anului Nou chinezesc. Speciile de plante prezentate sugereaza spiritul acestor sarbatori, fiind asociate cu sentimentul renasterii naturii. Cu acest prilej vor fi expuse specii si soiuri cunoscute sau mai putin cunoscute de azalee si camelii, precum si numeroase exemplare de plante originare din zone subtropicale si tropicale: crotoni, dracene, cactusi, bromelii, orhidee, ficusi, palmieri, ferigi, peperomii, begonii, marante, fitonii si euforbii.
   In cadrul acestui eveniment Violeta RADU va expune fotografie artistica sub genericul Dor de culoare iar Adrian SILIVESTRU prezinta obiecte handcrafted in povesti dIN lemn. Creatiile artistice sunt inspirate si realizate cu materiale vegetale care provin din Gradina Botanica.
   Expozitia va fi deschisa pana in ziua de 8 martie, intre orele 9.00-16.00. Pretul unui bilet este de 5 lei, iar pentru grupurile organizate este de 3 lei. Realizarea de fotografii este permisa si gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu