miercuri, 9 octombrie 2013

Pastrandu-ne identitatea nationala




Agentia de Stiri Bune


Casa de cultura romaneasca


Zajecar, Valea Timocului, Serbia


17 octombrie 2013







INVITAȚIE Institutul 'Eudoxiu Hurmuzachi' pentru Românii de Pretutindeni deschide prima bibliotecă de carte românească în cadrul comunităților istorice de români

   Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni (IEH) vă invită să participați la deschiderea primei biblioteci de carte românească, la Zajecar, pe Valea Timocului, Serbia, parte a proiectului Casa de cultură românească Zajecar, desfășurat în parteneriat cu Asociația Unlimited Connections și sprijinit financiar de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni din cadrul MAE.
  Festivitatea de lansare a proiectului Casa de cultură românească Zajecar va a loc în data de 17 octombrie 2013, începând cu ora 16:00, la sediul din Zajecar, Str. Karadiceva, nr.2/2, 19000, Serbia.
  În cadrul evenimentului de lansare va fi prezentat un moment artistic, susținut de doi tineri din Republica Moldova, bursieri ai statului român si studenți la actorie, pregătiți de regizorul român Anca Colțeanu. Momentul va fi dedicat tuturor invitaților și tinerilor noștri conaționali din Valea Timocului, care participă la activitățile educative extracurriculare în limba română.
  Pentru informații puteți contacta persoana responsabilă de relația cu presa, Cristina VERONA, telefon: 0745 006 576.

Departamentul de Comunicare

Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu