luni, 30 septembrie 2013

Eveniment caritabil




Initiative de toata lauda


Festivalul Verde Bun


Libraria Carturesti, Palas Mall, Iasi


4 octombrie 2013








participarea: 15 ron/copil 
banii vor fi donati lui Silviu,
un copil grozav care sufera de o boala foarte rara sindromul Kartagener

- Cri-cri-cri,
Toamnă gri,
Nu credeam c-o să mai vii…..
  Dar ai venit si noi te sarbatorim asa cum se cuvine: cu o serie de activitati puse la cale in colaborare cu prietenul legumelor Verde Bun.
  Festivalul Verde Bun va astepta cu mic cu mare, vineri ora 18.30, la libraria Carturesti Palas Mall sa ne jucam si sa degustam roadele toamnei. Copii vor fi pusi in fata unor provocari creative si vor incerca singuri sau alaturi de parinti sa realizeze un decor cu plante aromatice, ce va fi asezat intr-un frumos cos de panza ce va fi luat acasa la sfarsitul evenimentului. Ne vom folosi imaginatia si creativitatea si vom decora cei mai frumosi dovlecei. Evenimentul va fi presarat cu jocuri si concursuri distractive si multa voie buna.
  La finalul evenimentului copii vor primi din partea organizatorilor diplome, insigne, premii, gustarele dulci realizate din roadele toamnei si ceai aromat.
  In cadrul evenimentului vom avea si un concurs: Cosuletul fermecat. Copii vor realiza o lucrare, care poate fi colaj, pictura, desen reprezentand un cos cu legume si fructe. Lucrarile vor fi trimise pe adresa ateliere.copii@gmail.com, pana pe data 2 octombrie si postate apoi pe pagina Verde Bun. Primii trei, cei mai talentati vestitori ai toamnei vor primi daruri, care cu siguranta ii vor incanta. Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de voturi primit de fiecare lucrare. 
  Asa ca va doresc sa aveti inspiratie, sa folositi multa culoare si sa realizati cele mai frumoase lucrari.
 
   Participarea DOAR cu rezervare la 0740574524 sau ateliere.copii@gmail.com.
  Toti copii participanti vor merge acasa cu premii, surprize, lucrarile realizate in cadrul evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu