marți, 28 mai 2013

The Red Light Shakespeare Project




Carol 53, București


31 mai 2013





Alexandra Sălceanu.

  The Red Light Shakespeare Project este un spectacol pus la cale în urma unor fantezii născute la niște pahare de șampanie. Nu este neapărat o piesa de teatru, cât bucuria de a întruchipa fantezii mai mult sau mai puțin cuminți. Este rezultatul a 28 de zile de pauza în care 6 fete și-au pus dorințele teatrale pe versurile lui Shakespeare și pe muzica băieților de la Rain Dogs.
  Am adus la viață o Julieta care emana sexualitate prin toți porii în felul ei ingenuu. Atât de ingenua cât poate fi Smaranda Caragea în costum de școlăriță, petale de trandafir și tot tacâmul.  
  O scorpie, o Catarina pe care orice bărbat ar lăsa-o sa-l lege de toate caloriferele din casa si pe care o udam pana la piele numai așa, pentru ca arata fenomenal. O scorpie care știe să guste și bucuria de a se supune. O Theodora Stanciu de la care nu te vei putea abține. 
  O doica tânără, cum numai cele mai năstrușnice vise pot închipui, care depășește cu mult tiparele realității și de la care Julieta sigur a moștenit bucuria pentru jocul de-a fanteziile. 
O Xing Elena Ling pe care o îmbrăcăm sumar cu inimioare din latex negru și nu în ultimul rând o soție, o Adriana din Comedia Erorilor, la care nici Shakespeare nu se aștepta, în care clocotește dorința. Genul de soție care te așteaptă cu cina perfectă, pe tocuri, goală. O Alexandra Sălceanu pe care nu o vei uita curând și datorită căreia pun pariu ca multe doamne vor simți nevoia să își schimbe ținuta în care își așteaptă soții.
  Maria Nicola s-a ocupat de scenografie pentru a reda toate extravaganțele noastre erotice și nu oricum, ci pe tocuri de 12 !
  Cireașa de pe tort, capul nebuniilor, cea care le tot împingea pe fete să se dezbrace, să mănânce trandafiri, să se ungă cu șampanie…și altele - Alexandra Popescu, zisă și Zâna Cireșelor, care a regizat piesa și a adaptat textele lui Shakespeare.
   P.S.: Datorită caracterului ușor erotic al reprezentație noastre, al faptului că vrem să ațâțăm simțurile, misterul și să nu ne "vindem” decât în confortul intimității nu putem găzdui mai mult de 50 de spectatori pe reprezentație. În acest sens vă rugăm să vă faceți rezervare la numerele de telefon: 0721 133 238 sau 0722 352 289 (zilnic între ora 10.00 și 22.00)
Donație recomandată: 30 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu