marți, 28 mai 2013

Week-end-ul copilariei



Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti


Bucuresti


1 - 2 iunie 2013




WEEK - END - UL COPILĂRIEI
1- 2 iunie
Ziua Internaţională a Copilului - SATUL COPILĂRIEI

(tema de anul acesta pentru consursul de desene ale copiilor)



  Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti vă invită sâmbătă şi duminică, 1 şi 2 iunie 2013, începând cu ora 10.00, la programul intitulat WEEK-END-UL COPILĂRIEI.
  Sărbătorim Ziua Internaţională a Copilului la Muzeul Satului cu numeroase activităţi pentru copiilor. Vineri, 1 iunie, începând cu ora 10.00, directoarea Muzeului Satului vă urează un “Bun venit copilărie” si va invita să participaţi în următoarele două zile, la programele special create pentru copiii şi adulţi: expoziţia Satul Copilăriei - desene, pictură, grafică realizate de copiii, ne vom întâlni Prin sat…cu Piticlick şi Animax, vom învăţa cum să Plantăm cu veselie în grădina de legume împreună cu Asociaţia Bio-România si vom dansa alături de Ansamblul folcloric Muguraşii de Teleorman, al Asociaţiei Cultural Artistice Liviu Vasilică.

  La Casa Glod, studenţii grupei de Arte si Design Textil, din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design, Universitatea de Arte - Bucuresti, coordonati de profesoara Daniela Frumuşeanu deschid expozitia Tinerii si Muzeele, iar apoi va asteapte atelierele coordonate de ei. 

  Grupul Voyo, Grupul Meloritm de la Palatul Naţional al copiilor din Bucureşti şi Clubul Copiilor din Sectorul 1 va invita sa dansati si cantati alături de ei, iar daca vă place magia, tanarul actor Costin Teodorescu vă va arăta şi învăţa câteva trucuri de magie, numai bune de repetat şi arătat celor de acasă...sau din clasă. 

   Dl Goe... vă pofteste la teatru, împreună cu actorii Costin Teodorescu, Ruxandra Maniu şi Andreea Tănase, Clasa 1E vă invită la povesti, alături de actorii de la Teatrul Zurli, iar George Tei vă aşteaptă la lansarea cărţii Niciodată cuvintele...

  Ce alte activităţi vom mai avea la Muzeul Satului în aceste două zile destinate copiilor ? 

Bim-Bam în acţiune, ritmuri de dans cu Şcoala de Dans Sportiv Willmark, workshop de pictură, proiecţie de film, face painting, concursuri şi jocuri ale copilăriei, ateliere de origami împreună cu Societatea Ornitologică Română, atelier de bricolaj - Constructor pentru o zi - dar şi un târg cu produse bio, păpuşi şi podoabe populare.

Vă aşteptăm cu drag şi voie bună !


Conf. univ. dr. Paula Popoiu
Director General

Biroul Relaţii Publice:
021. 317. 91. 03, interior 143, 178
Biroul Programe culturale:
021. 317. 91. 03, interior 191, 195

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu