marți, 15 ianuarie 2013

Piata Autonoma


tranzit.ro, Cluj-Napoca


editia a II-a, 20 ianuarie 2013





Piaţa Autonomă Cluj #2

   Duminică, 20 ianuarie 2013, între orele 12:00 - 18:00, vă așteptăm la sediul tranzit.ro din Cluj-Napoca (Sámuel Brassai 5) pentru a doua ediție a Pieței Autonome Cluj, un eveniment în care toată lumea este invitată să își aducă surplusul de haine sau obiecte pentru a pune bazele unui nou tip de orânduire economică, una care să nu presupună banii și profitul, ci folosirea liberă a produselor bazată pe necesitatea individuală și pe solidaritate socială.
   Astfel, vom schimba/oferi obiecte, haine sau cunoștințe, după cum vom schimba/oferi serviciile prin intermediul cărora îi putem ajuta pe ceilalți. De asemenea, pentru oamenii nevoiași vom asigura o masă gătită după rețeta Hrană, nu Bombe !, un eveniment internațional menit să atragă atenția asupra faptului că mâncarea este un drept al tuturor, indiferent de statutul social, și nu un privilegiu. Toată mâncarea va fi vegană. Vom avea de asemenea ateliere în care vom învăța cum să reciclăm ambalaje din plastic sau carton, transformându-le în lucruri utile. Atelierele încep la ora 13:00.
   Haideți să schimbăm modul în care consumăm și folosim obiectele. Nu uitați, prezența banilor NU este necesară și nici binevenită.
    Evenimentul este susținut de tranzit.ro/cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu