vineri, 14 decembrie 2012

Colind pentru un zambet de copil



Initiative de toata lauda


Targ de caritate


Muzeul National de Arta al Moldovei, Chisinau, 

Republica Moldova


16 decembrie 2012







    Organizatori: 

Muzeul National de Arta, Centrul de Arta Amprente, Scoala Manierelor Elegante ABeZe.

    Actiunea este organizata pentru susţinerea copiilor din familii defavorizate amplasaţi la Centrul de zi Renaşterea, oraşul Nisporeni.
    Puteţi cumpăra opere de artă, bijuterii handmade şi amintiri de Crăciun, jucării pentru Pomul de Crăciun, delicii culinare.
 Participă:

Ghenadie Jalbă, Semion Zamşa, Elena Caracenţev, Florentin Leancă, Dumitru Bolboceanu, Vasile Botnaru, Viorica Nagacevschi, Geta Burlacu, Ion Negură cu discipolii şi alţii.

Tarif de intrare: 10 lei
Program: 12:00 - 16:00

Si un frumos indemn pe care vi-l redau intregral mai jos:

Ești din Nisporeni ? Ajută !

Săptămâna trecută am aflat despre o frumoasă inițiativă a Dorinei Arsene și a școlii ABeZe - de a organiza un Târg de Crăciun, veniturile căruia vor fi donate Centrului Comunitar de la Nisporeni. Vestea a venit foarte simplu. Un telefon, un Alo ! și întrebarea:

- Sunteți din Nisporeni ?  Înseamnă că sunteți cu noi.

Chiar, suntem atâția din Nisporeni în Chișinău ! Colegi, prieteni, cunoștințe. Pe toți ne leagă amintiri frumoase - școala, parcul, școala de muzică, de arte plastice sau școala sportivă, Ghiharea sau culesul poamei în primul trimestru de școală. Suntem zeci, poate chiar sute. Unii trec mai des pe la Nisporeni, alții - nu prea. Sunt oameni pe care îi cunoaște o lume întreagă, dar despre care noi nici nu știm că sunt pământeni de-ai noștri. Haideți să ne întâlnim pe 16 decembrie la Muzeul Național de Arte, al cărui director, de altfel, tot nisporenean de-al nostru este, între 12 și 16, unde putem cumpăra lucruri frumoase prezentate de artiști și meșteri populari, astfel donând din sufletul nostru de nisporeneni pentru cei 30 de copii care frecventează centrul. 

Ești din Nisporeni ? Deci, ești de-al nostru !

[LA.jpg]

Victoria Zaharia andronicisme.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu