vineri, 14 decembrie 2012

Festivalul Povesti pentru Copii si Oameni Mari



Teatrul National de Opereta Ion Dacian


Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti


Prima editie, 17 - 21 decembrie, 2012





   Festivalul Povești pentru Copii și Oameni Mari organizat de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă Ion Dacian, se va desfășura între 17 și 21 decembrie 2012, la sediul Bibliotecii Naționale a României.
   Evenimentul vine în întâmpinarea publicului tânăr, aflat în formare, dar și a publicului matur, iubitor de povești și de teatru, reunind într-o singură locație spectacole de înaltă prestanță artistică ale unor importante instituții teatrale. Acestora li se vor adăuga serie de colaborări internaționale cu artiști și teatre ce au o îndelungată tradiție în derularea proiectelor culturale-educative de acest tip. Astfel, proiectul își propune sa răspundă unei nevoi acute, care se manifestă atât în rândul familiilor aflate în căutarea unei oferte culturale de calitate, cât și în rândul unor segmente de public care nu beneficiază în mod curent  de o asemenea ofertă de spectacole – publicul din zonele limitrofe capitalei sau care provine din medii defavorizate.
   Festivalul are misiunea de a educa, de a implica și încânta copiii și adulții din București și din zonele limitrofe.  Programul evenimentelor din festival se desfășoară sub deviza: joacă-te și învață, dându-li-se astfel participanților posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare.
   Toate evenimentele au loc la noul sediu al Bibliotecii Naționale a României (Bd. Unirii, nr. 22, sector 3, București).
   Participarea la spectacolele și atelierele din cadrul festivalului este gratuită. Grupurile organizate din instituții de învățământ au prioritate, însă, în limita locurilor disponibile se organizează și înscrieri individuale. Pentru mai multe informații despre înscrieri adresa de contact este inscrieri@opereta.ro.
   Consistentul program al manifestarii poate fi consultat pe site-ul: opereta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu