vineri, 14 decembrie 2012

Învață să dăruiești



Inițiative de toată lauda


Asociația Destiny


Spectacol caritabil


Casa de Cultură, Mangalia


ediția a II-a, 16 decembrie 2012






   In luna decembrie 2011 Asociatia Destiny Mangalia a inaugurat proiectul Invata sa daruiesti care a avut ca scop ajutorarea copiilor nevoiasi din Mangalia si localitatile limitrofe. In urma spectacolului caritabil organizat, am reusit sa ajutam doua familii afate in dificultate. De asemenea, un numar de 40 de copii au primit pachete cu dulciuri, dar si hainute, incaltaminte si jucarii. Toate acestea au fost posibile datorita VOUA, celor care v-ati implicat alaturi de noi !   
   Duminica, 16 decembrie 2012, ora 17:00 va asteptam la Casa de Cultura Mangalia la cea de-a doua editie a spectacolului Invata sa daruiesti.
   Vor urca pe scena: George Calin, Andreea Rusu, Lisa Opris, Gabriel Tora, Radu Craciunescu, Ruxandra Georgescu si Florin Marin, Razvan Ion, trupa Gateless, Mihaela Marin, Mihai Calin si Ansamblul Plai de Dor.
   Tot in cadrul spectacolului va avea loc si decernarea premiilor din cadrul concursului de fotografie. Inainte de inceperea spectacolului va avea loc expozitia fotografiilor in foaierul Casei de Cultura Mangalia.

Intrarea: 8 Lei

    Toate fondurile vor fi distribuite pentru ajutorarea copiilor defavorizati. Daca doriti sa donati haine, jucarii nu ezitati sa ne contactati ! Nu fiti doar spectatori ! Implicati-va alaturi de noi !
   Haideti sa ajutam impreuna, in prag de sarbatori, acesti copii la care Mos Craciun nu-si permite sa ajunga !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu