marți, 13 iulie 2021

Orașe înfrățite

 


Constanța 


13 iulie 2021




     Primăria municipiului Constanța, împreună cu partenerii săi, Primăria orașului Odesa / Ucraina și Consiliul Județean Constanța, vă invită să participați la expoziția de fotografie și spectacolul de muzică și dans organizate cu ocazia celebrării împlinirii a 30 de ani de la semnarea Memorandumului de Intenție privind cooperarea între orașele înfrățite Constanța și Odesa.

     Evenimentele, pregătite în colaborare și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin al Centrului Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, vor avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, Bulevardul Ferdinand nr. 56, marți, 13 iulie a.c., 18:00-19:00.

Intrarea la spectacol este liberă.

Din program:

- Expoziție de fotografii Constanța-Odesa.

- Muzică și dans – Odetta Imperialie, Odesa; artiști locali din Constanța; 

ansambluri artistice ale comunităților etnice din Constanța.

La spectacol va fi prezentă și o delegație oficială a municipiului Odesa, Ucraina, condusă de primarul Gennadiy Trukhanov, care efectuează o vizită în municipiul Constanța.

    Vă așteptăm cu drag la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin pentru o seară culturală de calitate care marchează intensificarea unei frumoase și vechi relații de cooperare dintre cele două orașe-port la Marea Neagră, Constanța și Odesa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu