marți, 15 mai 2018

Viață de vânzare




Lansare de carte 


Yukio Mishima 


Universitatea Româno-Americană, București 


17 mai 2018




   Editura Humanitas Fiction vă așteaptă joi, 17 mai, ora 19:00, în Sala Senatului – Universitatea Româno-Americană (Bld. Expoziției 1B), la lansarea romanului Viață de vânzare de Yukio Mishima recent apărut în colecția Raftul Denisei.
   Roman-cult, apărut inițial în foileton în revista Shukan Playboy, în 1968, Viața de vânzare a fost relansat în 2015, în timpul eveni­mentelor dedicate împlinirii a 90 de ani de la nașterea lui Yukio Mishima. Noua ediție, publicată în volum, a cunoscut un mare succes, în nici două luni ajungând pe primul loc în topurile vân­zărilor de carte, iar în ianuarie 2018 postul de televiziune BS Japan a înce­put difuzarea unui serial inspirat de roman. În co­lecția Raftul Denisei apare prima traducere din lume a acestei capodopere recent redescoperite.
    Cartea va fi prezentată de Andreea Sion, traducătoarea romanului, Mirela Murgescu, istoric, Serban Georgescu, coordonatorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane și Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.
Eveniment în cadrul Zilele Culturii Japoneze la Universitatea Româno-Americană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu