miercuri, 2 mai 2018

Mission Abstract




Arta plastică contemporană 


Lucian Christian Hamsea 


Muzeul de Artă Contemporană Sibiu 


5 - 27 mai 2018




   Sâmbătă, 5 mai, ora 16:00, Muzeul de Artă Contemporană din cadrul Muzeului Național Brukenthal vă invită să vă alăturați unei noi misiuni de descoperire a potențialului de exprimare contemporan: Mission Abstract, proiectul expozițional al artistului Christian Lucian Hamsea originar din Brașov, stabilit la Erlangen / Nürnberg, Germania.
   Lucian Christian Hamsea are numeroase lucrări în colecții publice și private de pe cinci continente, a fost onorat cu titlul de Prof. Honoris Causa și este fondatorul Academiei Luciana (Civitella D'Agliano, Italia). Are o bogată activitate academică și de mentorat artistic.
    Artist complex, navigând de câteva decenii, cu ușurință și naturalețe, între figurativ și abstract, Lucian Christian Hamsea face, în cele din urmă, o alegere care are atributele uneia definitive, pentru arta abstractă. În lucrările ultimei sale perioade creative, prezentate în Mission Abstract, regăsim forța “ductului Hamsea” și patosul pentru culoare caracteristice artistului, în exprimare abstractă și non descriptivă, marcată de o incontestabilă maturitate artistică. Niciodată vocea sa artistica n-a fost mai puternică, mai clară, mai impresionantă ca în această declarație cu valoare de program care e Mission Abstract.
Așadar înarmați-vă cu imaginație și alăturați-vă exploziei de forță și culoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu