joi, 11 mai 2017

Festivalul Românesc




Diaspora română 


Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena, Atlanta, S.U.A. 


20 - 21 mai 2017





Afiș: Diana Toma.

   Festivalul Românesc cu ocazia Hramului Bisericii Sf. Împărați Constantin și Elena va avea loc pe 20 și 21 Mai 2016, între orele 13:00 - 19:00.
   Vă așteptăm să sărbătorim cultura și tradițiile noastre, minunatele dansuri românești și să ne bucuram de mâncarea gustoasă.
   Veniți pregătiți să dansați și să petreceți două după-amiezi plăcute. Savurați mâncarea pregătită de voluntarii noștri inimoși care ne vor încânta iarăși cu: supă de pui și ciorbă de perișoare, sarmale, mămăligă cu brânză și smântână, mititei, pui și cotlet la grătar, langoși cu brânză și o varietate mare de prăjituri.
Purtați consumul național tradițional în aceste zile de sărbătoare.
    Parcarea este gratuită la adresa bisericii pentru cei care vin devreme. Parcare adițională se poate găsi la 5 minute de biserică la adresa Lilburn Corners Shopping Center by Publix, 375 Rockbridge Rd. NW, Lilburn 30047.
    Acest Festival este un eveniment major de strângere de fonduri pentru Biserica Sf. Împărați Constantin si Elena. Donațiile dvs sunt foarte apreciate. Vă mulțumim în avans pentru extinderea acestei invitații prietenilor dvs.
Fotografii de la Festivalul de Toamna 2016:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu