joi, 29 septembrie 2016

Magia Cuvântului




Festivalul Internațional de Povești


Arad


ediția a V-a, 3 - 8 octombrie 2016




    Festivalul Internaţional de Arta povestirii, Magia Cuvântului, organizat la Arad, a ajuns la cea de-a V-a ediție.
    Festivalul este organizat de Asociaţia Culturală Magia Cuvântului, finanțat de Centrul Municipal de Cultură și realizat în coproducție cu Biblioteca Judeţeană Alexandru D. Xenopol. La reușita lui, Asociaţia Culturală Magia Cuvântului a colaborat cu următoarele instituții arădene: Teatrul Clasic Ioan Slavici, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecția Copilului și Complexul Muzeal.
    "Vă invităm în lumea minunată a poveștilor, în perioada 3 - 8 octombrie, la: Teatrul de Marionete, Teatrul Clasic Ioan Slavici, Librăria Cărturești, Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, Sala Concordia a Bibliotecii Judeţene Alexandru D. Xenopol, la Complexul Muzeal şi în alte locuri, pe care le găsiţi în programul festivalului”- îndeamnă Mihaela Blaga, directorul festivalului și președintele Asociaţiei Culturale Magia Cuvântului.
    “Ne vom bucura împreună de spectacolele deosebite oferite de povestitori profesioniști din : Maroc/Franța-Halima Hamdane, Coreea de Sud- Alicia Dongjoo Bang, Anglia- Martin Manasse și din România.
   Intrarea este liberă și avem multe surprize pentru toţi participanţii, în fiecare zi de festival! ” – susține Giorgiana- Elena Popan –directorul artistic al festivalului și vicepreședintele Asociaţiei Culturale MagiaCuvântului.

   Arta povestirii în Biblioteca Judeţeană Alexandru D. Xenopol 
va avea următorul program:
vineri, 7 octombrie
10.00-12.00 - atelier de creație pentru bibliotecari - Sala Concordia
15.00-17.00 – atelier de creaţie pentru ciclul liceal, învăţători, educatori - Sala Concordia
19.00 - 20.00 - Poveşti de înţelepciune – spectacol de povești pentru familii - Sala Concordia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu