miercuri, 8 iunie 2016

Institutia Premiilor Eminescu




Terasa Curtea Veche, Botosani


editia a XV-a, 11 iunie 2016




    Sâmbătă, 11 iunie 2016, la ora 11:00 în Centrul Istoric al Municipiului Botoşani (la Terasa Curtea Veche), va avea loc festivitatea de premiere şi de înmânare a medaliilor Eminescu- Teiul de Aur şi Teiul de Argint.
    Vor fi lansate volumele: Antologia laureaţilor Premiilor Eminescu pentru literatură, arte vizuale, colecţii şi colecţionari Teiul de Aur şi Teiul de Argint şi Convorbire în strălucirea Luceafărului cu maestrul ConstantinTofan semnat de Elena Condrei, precum şi două plachete dedicate edişiei aniversare a aniversare, care marchează împlinirea a 15 ani de la instituirea premiilor Teiul de aur şi Teiul de Argint.
Premiile Eminescu pentru Literatură, Arte vizuale, Colecții și Colecționari Teiul de Aur și Teiul de Argint , editia a XV-a sunt acordate de Editura Geea personalităților care și-au dedicat activitatea poetului național.
    Fondată în 1994, Editura Geea s-a impus prin colecţiile sale şi prin albume în ediţii unice cu supracoperta din porţelan executate în regim de lucrări de artă. Din 2002, este iniţiatorul şi organizatorul Concursului Naţional Eminescu pentru literatură, arte vizuale, colecţii şi colecţionari Teiul de Aur şi Teiul de Argint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu