luni, 9 mai 2016

Mireasa tânără




Lansare de carte


Alessandro Baricco


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


18 mai 2016




    Anul aniversar Raftul Denisei continuă cu noi evenimente. Alessandro Baricco, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi scriitori italieni contemporani va veni la Bucureşti pentru lansarea romanului Mireasa tânără, în curs de apariţie la Humanitas Fiction, în traducerea Gabrielei Lungu.
    Lansarea va avea loc, miercuri, 18 mai, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38). Vor participa, alături de autor, Ezio Peraro, directorul Institutului Italian de Cultură din România, Cătălin Ştefănescu, scriitor, realizator şi gazda emisiunii Garantat 100% difuzată de TVR1, una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale din România, Gabriela Lungu, traducatoarea romanului Mireasa tânără şi Radu Paraschivescu, scriitor, traducător şi realizatorul emisiunilor culturale Dă-te la o carte şi Pastila de limbă, ambele difuzate de Digi24. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Discuţia va fi urmată de o sesiune de autografe.
   Atentie! Accesul la eveniment se face în baza unei rezervări la numărul de telefon 021.311.40.01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până la data de 18 aprilie, ora 18:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu