miercuri, 18 mai 2016

Expozitie de quilt-uri pentru copii




Casa de Cultura Friedrich Schiller, Bucuresti


Alexandrina Popescu, Alexandra Filotti


19 - 31 mai 2016





   Casa de Cultură Friedrich Schiller găzduiește de 13 ani expoziții de quilt-uri. Publicul este familiarizat deja cu aceste cuverturi de pat matlasate, genți, sacoșe, obiecte de îmbrăcăminte, fețe de masă decorative, obiecte decorative de Crăciun etc.
   De această dată, expozantele Alexandrina Popescu și Alexandra Filotti vor expune quilturi pentru copii: cuverturi pentru pătuțul copilului sau un fel de covorașe pe care copilul se poate juca.
   Fiecare obiect este unicat, hand made. Este realizat din materiale viu colorate sau pastelate, imprimeuri potrivite pentru copii. Copiii le vor îndrăgi și se vor atașa de ele. Aceste păturici sînt un cadou potrivit în orice ocazie, la aniversare, la botez. Pe de altă parte pot avea și o latură instructivă, vor învăța să distingă culorile, să recunoască forme geometrice, animăluțe etc. Quilturile pentru copii pot fi personalizate în execuția lor pot fi folosite materiale recuperate din hăinuțele copilului. Cînd copilul va crește, acest quilt va rămîne o amintire dragă.

Prezintă:
Alexandrina Popescu și Alexandra Filotti

Date de contact:
Alexandrina Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu