joi, 21 aprilie 2016

Sărăcuţul lui Dumnezeu




Lansare de carte


Nikos Kazantzakis


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


26 aprilie 2016





   Marţi, 26 aprilie, ora 19:00, în săptămâna ce precede Sărbătorile Pascale, vă aşteptăm la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru o seară dedicată romanului Sărăcuţul lui Dumnezeu de Nikos Kazantzakis, una dintre cele mai frumoase cărţi ale literaturii cu subiect religios.Un roman care recompune viaţa Sfântului Francisc din Assisi, Sărăcuţul lui Dumnezeu este una dintre cele mai iubite şi mai des traduse capodopere ale lui scriitorului grec.
   La eveniment vor participa Francisca Băltăceanu, unul din cei mai importanţi hermeneuţi români ai Bibliei, precum şi unul dintre traducătorii Septuagintei ( varianta grecească a corpusului biblic) în limba română, părintele Dragoş Kelemen, călugăr în cadrul Ordinului Fraţilor Minori Conventuali, ordin întemeiat de Sfântul Francisc din Assisi şi Dan C. Mihăilescu, scriitor şi critic literar. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.
    Accesul la eveniment se face în baza unei rezervări la numărul de telefon 021.311.40.01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până la data de 26 aprilie, ora 18:30.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu