miercuri, 20 ianuarie 2016

Alexandru Ioan Cuza – omul și opera




Biblioteca Judeteana Panait Istrati


Braila


23 ianuarie 2016






   Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila în parteneriat cu Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Liceul Pedagogic D. P. Perpessicius și Școala I. L. Caragiale organizează sâmbătă, 23 ianuarie 2016, orele 10:00 - 12:00, manifestarea Alexandru Ioan Cuza – omul și opera. 
    În cadrul evenimentului elevii de gimnaziu participă la un concurs de postere, jurizat de Gabriela Popescu, bibliotecar, în timp ce liceeni susțin prezentări power - point pe tema Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859. 
    Mica Unire este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza, acesta fiind unul dintre cei mai importanți domnitori români, ce a desăvârșit unirea Țării Românești și a Moldovei, punând bazele României moderne printr-o serie de reforme.
   Evenimentul are loc la Sala de Lectură a Bibliotecii, unde poate fi vizionată și expoziția de postere. Activitatea este coordonată de Valentina Chiriac, șef birou în cadrul Bibliotecii și profesorii: Andrășoaie Mariana, Moraru Emelina, Oana Mocanu și Buzea Lidia.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu