miercuri, 11 februarie 2015

Noaptea scriitorilor




Biblioteca Judeteana Gh. Aachi


Iasi


14 februarie 2015




Noaptea scriitorilor-12 scriitori si un condei

"Un scriitor nu îşi ia niciodată vacanţă.
Viaţa înseamnă pentru el fie să scrie,
fie să se gândească la ce va scrie.”
Eugène Ionesco

    În fiecare an, pe 3 martie, se aniversează Ziua Mondială a Scriitorilor. Noi o sărbătorim în avans sâmbătă, 14 februarie 2015, începând cu ora 17.00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Județene Gh. Asachi, împreună cu studenții de la Asociația Culturală Moldavia din Iași.
   Vă invităm să îi ascultați și să-i apreciați pe cei 12 tineri scriitori care își vor expune creațiile și gândurile prin proză și poezie. Ei sunt: Dragoș Fotea, Sanda Ungureanu, Cătălin Tarhon, Greta Nicolau, Sorin Chiperi, George Grosu, Radu Dănilă, Cristina Paraschiv, Mădălina Pîrlog, Teodora Tiron şi Radu Gaver. 
    Invitatul special al întâlnirii, scriitorul Dan Doboș, va vorbi tinerilor despre Raportul între artă și divertisment.
    O incursiune adevărată în arta inimilor tinere nu poate fi iertată fără tente muzicale; auditoriul va fi încântat și de scriitori de portativ, printre care și Ștefana Ganea. 
   Vă așteptăm sâmbătă, 14 februarie 2015, de la ora 17.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași (Galeriile comerciale Ștefan cel Mare, mezanin), pentru a savura o ceașcă de ceai și a asculta confesiunile tinerilor scriitori.
***
http://www.bjiasi.ro/noaptea-scriitorilor-12-tineri-si-un-condei-in-comun/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu