marți, 9 decembrie 2014

Culori si colinde pentru Mos Craciun




Diaspora romana


Institutul Cultural Roman, New York, S.U.A.


18 decembrie 2014



Corul bărbătesc Harisma.

    Intitutul Cultural Român din New York are plăcerea de a vă invita să luați parte la o sărbătoare magică a Crăciunului, în care se vor împleti culorile picturilor executate de copii și armoniile muzicale ale colindelor, în data de joi, 18 decembrie 2014, ora 19.00.
   Acest eveniment special va debuta cu vernisajul expoziției copiilor pe tema Crăciunului. Vor fi expuse peste 50 de desene, picturi și lucrări în tehnică mixtă.
    Evenimentul va continua cu un concert de colinde românești susținut de corul bărbătesc Harisma ce îi are în componență pe Lucian Corchis, Cosmin Iosef, Adrian Marocico, Adrian Popa, Mihail Lupu și Alexandru Constantin.
    De asemenea, doi micuți pianiști, în vârstă de 8 ani, Mateo Juan si Owen Doyle – ambii elevii profesoarei Alexandra Conte – vor interpreta la patru mâini cântece tradiționale de Crăciun, precum Jingle Bells sau Little, Little Star.
     Evenimentul se va încheia cu “dansul renilor”, în care se vor prinde - în jurul unui minunat brad de Crăciun - toți copiii participanți, amintind astfel legenda despre sania lui Moș Crăciun, cea plină de daruri, ce vine trasă de 9 reni năzdrăvani și zburători.

Desigur, nu va lipsi Moș Crăciun, care le va oferi copiilor diplome și cadouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu