joi, 14 august 2014

The Morning Cofee




Cars Fueled with Coffee


Adrian Mitu


Hotel Malibu, Mamaia


15 - 17 august 2014




Un an de maşini pictate cu cafea, și la Constanța

   Inedita expoziție The Morning Coffee - Cars Fueled with Coffee a artistului Adrian Mitu (Aquarelief) va ajunge și la Constanța. Lucrările din cadrul acestei expoziții dedicate atât pasionaților de mașini, cât și de artă și frumos vor putea fi admirate la hotelul Malibu din stațiunea Mamaia, de mâine (15 august), de la ora 10.00 și până duminică (17 august), de la ora 14.00. Traseul este o continuare firească a succesului primei expoziții, ce a avut loc în București, în perioada 20-30 iunie, la Elite Art Gallery.
   Pasionat de design-ul de mașini încă din copilărie, Adrian Mitu și-a văzut visul împlinit în momentul în care reprezentanții companiei Renault au venit la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, unde el studia și au dezvoltat un program de design dedicat studenților. Pe lângă studiile pe tema automobilului clasic, lucrează permanent la propriile concepte utilizând permanent inspiraţie din lumea arhitecturală, organică sau tehnică.

 MORNING COFFEE

  Într-o dimineaţă, în timp ce îşi bea obişnuita "cafea de dimineţă’’ în faţa calculatorului, a simţit nevoia de culoare pe o schiţă în creion, rătăcită pe birou. Aşa că a înmuiat repede pensula în restul de cafea şi a dat volum schiţei. Fotografia a ajuns pe reţelele de socializare, feedback-ul a fost unul pozitiv, iar de atunci a decis ca fiecare dimineață să înceapă în acest mod: dând culoarea cafelei unei maşini emblematice. Astfel s-au născut The Morning Coffee şi o colecţie de maşini "alese’’, care parcurge întrega istorie auto în peste 300 de picturi însufleţite de aroma cafelei de dimineaţă.
   Câteva din modelele reprezentative ar fi vedetele anilor ˈ60, de la Porsche 911, la Alfa Romeo Giulieta, Jaguar E type, Fiat 500, BMW E9, Mercedes-230 Pagoda şi nostalgii româneşti precum Dacia 1300, Dacia 1100 sau vestitul IMS, dar şi multe alte minuni pe roţi, care pot fi admirate în timpul expoziţiei.
***telegrafonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu