joi, 5 decembrie 2013

Inspired by Bucharest




Prezente romanesti peste hotare


Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica 


Venetia, Italia


10 - 19 decembrie 2013






  Marți, 10 decembrie 2013, ora 18:30, în Mica Galerie a Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția va avea loc inaugurarea expoziției de fotografie cu titlul Inspired by Bucharest. Evenimentul organizat de Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția în parteneriat cu CreArT - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti și B365.ro, beneficiază de patronajul Regiunii Veneto, al Provinciei Veneția și al Primăriei orașului Veneția. 
   În urma desfășurării proiectului TOP 15 cele mai frumoase fotografii din Bucureşti organizat de B365.ro - site de informare locală şi promovare a evenimentelor din capitala României, proiect în care mai mulți fotografi au fost invitaţi să aleagă câte 15 capturi dintre cele pe care le-au făcut în București şi să le împărtăşească cu cititorii B365.ro, a rezultat expoziţia Inspired by Bucharest ce reunește lucrările celor mai buni 11 fotografi dintre cei care au participat la acest concurs: Vlad Eftenie, Mihai Petre, Alex Mazilu, Aurel Vîrlan, Marius Iancu, Marius Georgescu, Dani Ioniță, Andrei Bîrsan, Alex Gâlmeanu, Mirela Momanu, Robert Trică şi Irina Groza.
  Lucrările ce vor fi prezentate publicului italian în Mica Galerie a Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, în perioada 10-19 decembrie 2013, promovează un Bucureşti actual prin imagini surprinse de artişti fotografi cu stiluri diferite de abordare.   
  Conceptul expoziției va fi completat de videoproiecția filmului Colțuri de București, un proiect realizat de Vlad Trandafir. 
   Expoziţia beneficiază de sprijinul financiar al Institutului Cultural Român şi va rămâne deschisă publicului până în data de 19 decembrie a.c., în Mica Galerie a IRCCU Veneţia (Cannaregio 2211 – 30121 Veneţia). Intrarea este liberă.
  Organizatori: Institutul Cultural Român și Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția
  În parteneriat cu: CreArT - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti și B365.ro
  Cu patronajul: Regiunea Veneto, Provincia Veneția și Primăria orașului Veneția

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu