vineri, 28 iunie 2013


Ziua Dunarii


Giurgiu


29 iunie 2013







Portul Giurgiu 2

  Sâmbătă, 29 iunie, giurgiuvenii sunt invitaţi să ia parte la manifestările organizate cu ocazia Zilei Dunării de către Primăria Municipiului Giurgiu, pe terenul aparţinând domeniului public, situat între intrarea portului şi Restaurantul Perla.
  Prima acţiune, inedită pentru oraşul nostru, este programată în intervalul 10.00 - 12.00 şi constă în realizarea unei analize fizico-chimice a unei picături de apă din Dunăre. 
  Tot în acest loc, va fi organizat un atelier de creaţie pe tema Dunărea, se vor desfasura mai multe momente artistice, începând cu ora 10.30, susţinute de Ansamblul folcloric Doina Dunării, de Orchestra de suflători Valahia şi de elevii cercurilor de la Centrul Cultural Ion Vinea şi de la Palatul Copiilor. 
   Pentru publicul prezent, sportivii Clubului Aquila vor face mai multe demonstraţii de arte marţiale, iar echipa Let’s do it Romania ! va organiza un flashmob prin care să atragă atenţia asupra protejării mediului înconjurător.
  Ca în fiecare an, pe Dunăre vor defila ambarcaţiunile rapide ale Poliţiei de Frontieră, în jurul orei 12.00, iar copiii se vor putea plimba cu ambarcaţiunea Slatina, în intervalul orar 12.30-13.30.
  Ziua Dunării se sărbătoreşte anual pe data de 29 iunie, prima ediţie fiind organizată şi la Giurgiu, din anul 2004.

***http://giurgiuveanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu