vineri, 28 iunie 2013


Social Media Summer Camp


Paraul Rece


editia a IV-a, 4 - 7 iulie 2013









   Care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc. 
   Pentru o experienta completa in social media / Sa afli cum construiesti o campanie unica/ Cum creezi o comunitate / Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem cei mai influenti oameni din domeniu/ Sa inveti despre retele sociale / Sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.

   Invitati, tot unul si unul, printre care:

Cristian Manafu, manafu.ro

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Victor Kapra, consultant in online si social media
Din 2006 este blogger si jurnalist freelancer specializat in noi tehnologii. Scrie pe www.victorkapra .ro. Colaboreaza cu Revista BIZ, Esquire Romania, B24Fun.

Cristian China – Birta, blogger
Scrie pe chinezu.eu din octombrie 2007. Din 2012 este asociat cu Vlad Dulea in Blogal Initiative SRL. A lansat sportlocal.ro in 2008, politicalocala.ro in 2009, maramureseni.ro in 2010, blogdebere.ro in 2011.

Monica Jitariuc, Managing Director, The Practice

Are peste 12 ani de experienta in marketing, publicitate si PR. A fost recrutata in 2010 pentru a coordona departamentul de Social Media al The Practice. A devenit partener in The Practice in primavara lui 2011. De la inceputul acestui an, conduce The Practice impreuna cu Oana Bulexa

Mihai Gongu, director de creatie, GMP

Creatorul campaniei "Why don't you come over?" ca replica la informatiile false aparute in presa britanica despre "invazia" de imigranti romani asteptata in 2014.

Ionut Radu Munteanu, PPC Specialist, Trainer & Partner, Web Digital

Ionut Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in marketing online bazat pe performanta din Romania. Este co-initiator al evenimentului Lumea SEO PPC si vicepresedinte al asociatiei SEMRo. Are experienta in strategie online, management al reputatiei online, seargh engine optimization, search engine marketing, planificare online, dezvoltare de CRM-uri, web development, client service, management si arhitectura de site. De formatie psiholog si sociolog, are o experienta de peste 9 ani in marketing online din care 3 ani in agentii interactive. Trainer si AdWords Qualified Individual, Ionut a gestionat campanii pentru mai bine de 100 de clienti din peste 30 de industrii diferite.

Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner, Digital Star

Digital Star este o agentie digitala, parte din grupul de comunicare Leo Burnett. Compania a fost fondata in ianuarie 2010 si lucreaza pentru clienti ca: UniCredit Tiriac Bank, Samsung, Avon, Piraeus Bank, Real Hypermarket, Kraft, GlaxoSmithKline.




Teme de dezbatere actuale dar si lectii practice:

Gamification – Cand marketingul devine joc - Training interactiv 
Lectia de creativitate
Campanie de lansare in social media – ce vor companiile?
Momentul adevarului. Cum gandesti o campanie de social media?
Time management – performanta si spirit de echipa
Social media inseamna colaborare

Asadar, un meeting deosebit de util pentru toti cei care aspira sa stapaneasca mediul online.
Aflati tot ce va intereseaza aici

Si nu mai stati pe ganduri ! Participati !



 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu