joi, 6 iunie 2013


Cenaclul Bocancul Literar


Pariu pe Prietenie


Mojo Music Club, Bucuresti


9 iunie 2013








  Societatea oamenilor zero-dimensionali se desfășoară respectând cu strictețe legile tropismelor. Când intră șefu', oamenii zero-dimensionali se ridică și fac reverențe, face șeful o glumă - râde tot biroul, este șeful încruntat - lumea privește grav și e tristă. Evadarea dintr-o astfel de societate ne este la îndemână, în general se întâmplă vineri seară, iar duminică, 9 iunie 2013, putem petrece împreună o seară în afara dimensiunilor și normelor impuse, o seară de Pariu pe Prietenie.
  Îngerii Cantos, Teodora Ionescu, Eugen Avram, Tică Lumânare, Felix Nicolau, Gabriel Nedelea cu Opera Poetică Virgil Mazilescu, Sorin Teodoriu, Ștefan Ciobanu, cu toții vă așteptăm de la ora 18:00 la Mojo Music Club din București, strada Gabroveni nr. 14. 
  Lansarea cărţii Operă Poetică Virgil Mazilescu sperăm să vă atragă într-un număr cât mai mare, pentru că avem de a face cu un autor de o ţinută poetică deosebită, autor care a ales să fie un scriitor caltitativ şi nu cantitativ, cuprins atât de rar în paginile unei cărţi. Mulţumim lui Gabriel Nedelea că a ales să lanseze cartea si la Pariu pe Prietenie.

Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu