miercuri, 15 mai 2013

Complexul de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice


Concert aniversar


Casa de Cultura a Sindicatelor, Alba Iulia


16 mai 2013



 





   Joi, 16 mai 2013, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cetate-Alba Iulia, va avea loc CONCERTUL ANIVERSAR al CENTRULUI MARIA BEATRICE, la care participă artiștii interpreți care au făcut posibilă realizarea acestui Centru: Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Veta Biriș, Ina Todoran, Alin Ignat, tenorul Costel Busuioc, soprana Veronica Anușca, compozitorul Mihail Murariu, Grupul instrumental Crai Nou, Corul de Copii Theotokos, reprezentanți ai instituțiilor și oameni din Alba Iulia precum și din întreaga țară, care și-au adus contribuția la reușita acestui proiect. Prezentator: Elena Anghel.
   Prețul unui bilet este de 25 lei și poate fi achiziționat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Cetate Alba Iulia. Biletele pot fi achiziționate și prin comandă la telefon 0743893625 sau pe pagina de Facebook Complexul Maria Beatrice.
   Evenimentul va fi precedat în cadrul aceleiași zile de Ziua Porților Deschise la Centrul Maria Beatrice , Alba Iulia, str. Lalelelor nr.60, în intervalul orar 11:00-16:00.
   Fondurile strânse în urma Concertului vor fi utilizate pentru achiziționara de aparatură medicală în cadrul Complexului de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice, Alba Iulia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu