luni, 20 mai 2013

Agentia de Stiri Bune


Centrul Cultural Roman


Scoala de limba romana


Dublin, Irlanda


septembrie 2013






SCOALA IN LIMBA ROMANA in Dublin

Centrul Cultural Roman din Dublin, in parteneriat cu Trustul de Presa Actualitatea Irl, doreste sa aduca la cunostinta dumneavoastra, infiintarea "Scolii de limba romana". Scoala isi va incepe activitatea in luna septembrie a acestui an. Cursurile se vor tine la sediul Centrului Cultural Roman, respectiv redactia Actualitatea Irl, din 1 Bow Lane West, Bow Bridge Business Centre, Kilmainham, Dublin 8, in fiecare zi de sambata, intre orele 14-16. Inscrierile se vor face in perioada 1iunie-15 august 2013.  
  Proiectul "Scoala de limba romana", are ca scop pastrarea si conservarea limbii romane, ca limba materna, in cadrul familiilor de imigranti romani. Activitatile didactice au ca scop implementarea cunostintelor de scris si citit in limba romana, dezvoltarea vocabularului si insuflarea valorilor de baza ale culturii romanesti. Cursul se adreseaza cu precadere, copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. De la minunatele basme romanesti si pana la insusirea capacitatii de a citi si a scrie gramatical in limba romana, copiii vor avea parte de activitati precum jocuri educative, activitati plastice si muzicale, respectiv evaluarea periodica a cunostintelor acumulate de cei mici, pe durata orelor de curs. "Scoala de limba romana",  este un proiect de voluntariat iar cursurile puse la dispozitie sunt gratuite. Membrii scolii, sunt implicit colaboratori ai Centrului Cultural Roman din Dublin, care au experienta si pregatire pedagogica, fiind totodata avizati de autoritatile irlandeze, cu privire la integritatea lor morala.

Pentru informatii suplimentare:
centrulcultural@actualitateairl.com
info@actualitateairl.com

Pentru inscrieri:
Gina Goia: 087 1617 495
Ioana Rednic: 087 1409 233
Alina Stan: 087 1127 637
Andreea Roman: 089 4037 188 / 087 3300 50

Fondatori proiect:
Ioan Bodnar: director CCR
Gina Goia: coordonator sef CCR
Andreea Roman: coordonator proiect

   Centrul Cultural Roman din Dublin, in parteneriat cu Trustul de Presa Actualitatea Irl, doreste sa aduca la cunostinta dumneavoastra, infiintarea Scolii de limba romana. Scoala isi va incepe activitatea in luna septembrie a acestui an. Cursurile se vor tine la sediul Centrului Cultural Roman, respectiv redactia Actualitatea Irl, din 1 Bow Lane West, Bow Bridge Business Centre, Kilmainham, Dublin 8, in fiecare zi de sambata, intre orele 14:00-16:00. 
   Inscrierile se vor face in perioada 1 iunie-15 august 2013.
   Proiectul Scoala de limba romana, are ca scop pastrarea si conservarea limbii romane, ca limba materna, in cadrul familiilor de imigranti romani. Activitatile didactice au ca scop implementarea cunostintelor de scris si citit in limba romana, dezvoltarea vocabularului si insuflarea valorilor de baza ale culturii romanesti. Cursul se adreseaza cu precadere, copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. De la minunatele basme romanesti si pana la insusirea capacitatii de a citi si a scrie gramatical in limba romana, copiii vor avea parte de activitati precum jocuri educative, activitati plastice si muzicale, respectiv evaluarea periodica a cunostintelor acumulate de cei mici, pe durata orelor de curs. 

   Scoala de limba romana, este un proiect de voluntariat iar cursurile puse la dispozitie sunt gratuite. Membrii scolii, sunt implicit colaboratori ai Centrului Cultural Roman din Dublin, care au experienta si pregatire pedagogica, fiind totodata avizati de autoritatile irlandeze, cu privire la integritatea lor morala.



Pentru informatii suplimentare:


centrulcultural@actualitateairl.com
info@actualitateairl.com



Pentru inscrieri:


Gina Goia: 087 1617 495
Ioana Rednic: 087 1409 233
Alina Stan: 087 1127 637
Andreea Roman: 089 4037 188 / 087 3300 50



Fondatori proiect:


Ioan Bodnar: director CCR
Gina Goia: coordonator sef CCR
Andreea Roman: coordonator proiect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu