duminică, 10 martie 2013

Still for Style Photography


Expozitie de fotografie de moda: Fashion Mosaic


Galeria de Arte Vizuale, Oradea


12 - 19 martie 2013








   Galeria de Arte Vizuale din Oradea, str. Republicii, nr. 15,va invita, marţi, 12 martie, 2013, ora 17:00 la vernisajul expoziţiei de fotografie de modă Fashion Mosaic a tinerilor artişti Molnar Norbert - fotograf - şi Molnar Circiu Csilla - stylist, cei doi semnând aceste lucrări sub logo-ul Still for Style Photography.
  In cadrul expozitiei Fashion Mosaic veti putea viziona o serie de fotografii de moda din diverse locatii si teme diferite, care au fost create toate cu acelasi scop. Adică, de a scoate in evideta diversele fete ale feminitatii, si de a promova prin fotografii bunul gust si arta. 
  Acest proiect a fost initiat de noi, Still for Style Photography (fotograf: Molnar Norbert, stylist Molnar Circiu Csilla) dar nu ar fi putut fi dus la bun sfarsit fara echipa formata din partenerii nostrii constanti care ne-au fost alaturi pe intreaga durata a proiectului: Graziela Model Agency, make-up artist Beatrix Madi si hair stylist Moni Mohacsi.
  In afara de acesti parteneri la proiect au mai contribuit si alte persoane care ne-au ajutat cu accesorii, locatii sau la buna desfasurare a sedintelor foto.
  Expoziţia va fi cu vânzare şi va putea fi vizitată în perioada 12-19 martie a.c. zilnic de luni până vineri (inclusiv), între orele 10-18, intrarea liberă.

Va asteptam cu drag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu