marți, 19 februarie 2013

Initiative de toata lauda


IRSCA Gifted Education


Gala Nationala a Copiilor Supradotati


Sala Dalles, Bucuresti


25 februarie 2013





  Premiera la Sala Dalles: Experientele  copiilor cu inteligenta peste medie la Gala Nationala a Copiilor Supradotati!


   Luni, 25 februarie, ora 18,00, la Sala Dalles, sunteti invitati sa luati parte la un eveniment in premiera, Gala Nationala a Copiilor Supradotati dedicat copiilor cu potential inalt din Romania, avand grup tinta copii pana la varsta de 18 ani, cu talente deosebite atat din punct de vedere artistic cat si in domenii de stiinta, literatura. 
   Scopul acestui eveniment stimularea, recunoasterea publica a rezultatelor deosebite ale copiilor cu talent deosebit si care s-au remarcat/evoluat in toate domeniile, inclusiv leadership, publicistica, literatura si stiinte. Implicarea  scolilor si a profesorilor dintr-o comunitate locala data in activitati extrascolare si intr-o mai profunda comunicare cu copiii. Consideram ca intarirea relatiilor de parteneriat dintre scolile particulare si publice, companii, publicatiile centrale si locale este necesara in identificarea  unui grup comun de oameni de afaceri/ manageri companii  in vederea identificarii unor fonduri care sa sustina  programe de excelenta la nivel  national si local.
   Invitati speciali: Maia Morgestern, Florin Chilian, Iustin Capra.  
  Vor debuta pe scena Galei Nationale a Copiilor Supradotati povesti de viata si experiente de succes a copiilor cu inteligenta peste medie.
   Solutia inovativa pe care o propune Gala Nationala a Copiilor Supradotati  este recunoasterea publica si premierea talentelor in toate domeniile,  crearea unor mecanisme de incurajare a copiilor si tinerilor din Romania cu sanse reduse de a-sii exprima talentul, sub coordonarea unor specialisti in dezvoltarea talentelor, in cadrul unui CENTRU DE PROGRAME SI MENTORING pozitionandu-se ca o modalitate de ameliorare a procesului de dezvoltare a personalitatii acestora.
   Evenimentul va fi moderat de Lajos Kristof, director programe si consiliere copii supradotati, specializat in psihoterapie si consiliere, cu experienta in jurnalism, Liviu Anghel, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, iar asistenta productiei este asigurata de Dana Beleiu, cu experienta si pregatire in jurnalism.
   Asociatia IRSCA Gifted Education lanseaza in acest sens un apel public  autoritatilor si organismelor private implicate in domeniul protectiei drepturilor copilului, educatie si sanatate sa participe la sustinerea acestui demers important in viata copiilor cu inteligenta peste medie, o categorie de copii din pacate, neglijata in acest moment cu toate ca exista instrumente si legi care sa ii sustina.
   Multumim in mod deosebit partenerilor si sponsorilor: Reea, BeBe, Skill Team, Temad Distribution, Ziarul Natiunea, Fundatia Andrei Muresanu – Desteapta-te romane si CSR Media.ro. De asemenea, suntem profund recunoscatori fata de sprijinul dat din partea domnului Tabara Ionel Marian pentru aportul important adus in organizarea acestui eveniment.

 Persoana de contact:
Lajos Kristof
Director Departament Programe si Consiliere Copii Supradotati
0756.355.047

Contact

companie:IRSCA Gifted Education
persoana de contact:Gheorghiu Monica
email:info
telefon/fax:0729029484
adresa: Bd. Brancoveanu 4, ap 4, sector 4, Bucuresti 041043, Romania

***Mirela Nicolae via comunicate-de-presa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu