marți, 19 februarie 2013

Cafeneaua critica


O seara cu Mircea Tiberian


Club A, Bucuresti


editia a 88-a, 20 februarie 2013





Cafeneaua critică - ediția a 88-a. Invitat Mircea Tiberian

   Unul dintre cei mai cunoscuți jazzmeni români ai ultimelor decenii, pianist, utilizator şi de claviaturi electronice, compozitor şi profesor de jazz, autor de cărţi de specialitate, Mircea Tiberian vine miercuri 20 februarie la Cafeneaua critică pentru o discuţie despre muzică şi despre cariera sa, despre experimentele sale jazzistice, despre lumea jazzului şi despre jazzul lumii. 
  Cea mai recentă apariţie editorială semnată Mircea Tiberian: Jazz Inside Out (coeditare Tracus Arte, Bucureşti şi Eikon, Cluj, 2012).
  Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

   Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul "stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară, în luna februarie 2013, miercurea seara (urmînd ca, din luna martie, să revină la programările obişnuite, în zilele de joi)*.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu