joi, 11 octombrie 2012

Toamna Muzicala Clujana


Cluj-Napoca


Editia a 46-a, 5 - 26 octombrie 2012







    Prima ediţie a festivalului a avut loc în 1965. Cu o mică excepţie (doi ani de întrerupere), festivalul şi-a păstrat ritmicitatea anuală de-a lungul întregii sale istorii, în 2012 ajungând la cea de 46-a ediţie, Toamna Muzicală Clujeană fiind cel mai longeviv festival de muzică clasică din România.

   În mod tradiţional, oferta muzicală a festivalului este eclectică atât cronologic cât şi componistic şi interpretativ. În cadrul festivalului au loc concerte simfonice, vocal-simfonice, precum şi recitaluri camerale şi solistice acoperind întreaga istorie a muzicii clasice, de la primele partituri până la compoziţii contemporane. Iarăşi în mod tradiţional, festivalul omagiază anual câte un mare compozitor, contribuind uneori la o mai bună cunoaştere a unor opere intrate într-un con de umbră.

   Invitaţii festivalului, veniţi atât din România, cât şi din Europa, concertează în mai multe locaţii din Cluj: la Casa Universitarilor, la Academia de Muzică G. Dima, la Biserica Reformată, Muzeul de Artă etc.

Program complet si alte informatii se pot gasi pe: http://tmc.filacluj.ro/

Si pentru ca insasi realizarea unui afis (ca si a altor materiale promotionale) este o arta, iata concretizari in acest domeniu la editii precedente.


Pliant, 2007



2008


Pliant, 2008


Afis, concert, din cadrul editiei 2010


Macheta de promovare. 2010


Afis general, 2010


Afis general, 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu