vineri, 27 mai 2022

Ziua Porților Deschise

 


Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul 


București 


28 mai 2022




Vă invităm să-i cunoașteți pe militarii brigăzii la ei ”acasă”, în cazarmă, să aflați mai multe despre ce înseamnă tradițiile unității de gardă, pregătirea ceremoniilor militare la cel mai înalt nivel, dar și instrucția ”cea de toate zilele”.

Un demers cultural- educativ, un eveniment dedicat copiilor și celor tineri, dar și celor care consideră că la orice vârstă ai de aflat și învățat lucruri noi. Mai mult, avem alături de noi și alți invitați pe care i-ați întâlnit la edițiile anterioare și care vă vor prezenta mai multe despre: cariera militară, istorie de la cei mai specialiștii prestigioaselor muzee ale Capitalei și de la pasionații membrii ai asociațiilor de reconstituire istorică; despre cercetășie și multe alte lucruri pe care le veți descoperi doar participând.

Programul va cuprinde printre altele ceremonia de deschidere, prezentarea exercițiului Drill-team; concerte ale Muzicii Militare a brigăzii, momente de prezentare ale asociațiilor de reconstituire istorică.

Pentru acces este necesară doar prezentarea unui act de identitate.

Alături de militarii brigăzii se vor afla:

Centrul Militar al Sectorului 6; Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I; Muzeul Național al Aviației Române; Editura Militară; Asociația Mihai Viteazul 30 Tradiție și Continuitate; Asociaţia de Caritate din Armata României Camarazii; Centrul local Baden Powell București al Organizației Naționale Cercetașii României; Asociația Romanian Military Archeology; Asociația Pro Detecție; Asociația Colecționarilor de efecte militare; Iron Sky Team.

Asociațiile de reconstituire istorică: Clubul de Istorie Militară ; Asociația Ferdinand I ; Asociatia Edelweiss Ost; Asociația Redescoperă Istoria; Asociația Terra Dacica Aeterna - filiala București; Asociația Tradiția Militară; Asociația Tradiții Ostășești.

Adresă Bulevardul General Paul Teodorescu, nr. 5 - 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu