duminică, 30 mai 2021

Exerciții de Fericire

 


Lansare de carte


Georgiana Spătaru 


Muzeul Național al Literaturii Române, București


2 iunie 2021




Participă: 

Daniela Nane, actriță, Lizeta Oprea, jurnalistă, Alice Năstase Buciuta, editor. 

Moderator: Loreta Popa.

   Georgiana Spătaru a urmat cursurile Facultății de Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind, de la vârsta de 15 ani, angrenată în activități care implicau "modelarea" oamenilor. La acea vârstă, a acceptat provocarea de a lucra în radio, în cadrul Radiodifuziunii Române, având o emisiune pentru adolescenți din postura de psiholog. La 20 de ani, și-a început activitatea antreprenorială, lucrând în domenii precum Publicitate, Resurse Umane, Consultanță ISO.

  Exerciții de fericire este volumul de debut al Georgianei Spătaru, intitulat aidoma proiectului pe care îl coordonează de multă vreme. Exerciții de fericire cu Georgiana Spătaru este un dar pentru fiecare dintre cei care îi vor deschide copertele albe pe care stă așezată o mandală adunată din culorile și liniile bucuriei autentice.

   Exerciții de Fericire este o carte cu vibrație înaltă, curată și nobilă, care cuprinde pagini înțelepte, pline de umor subtil, pe alocuri cu stropi de tristețe grațioasă. Georgiana Spătaru oferă șansa celor care îi vor citi cartea de a înțelege cu totul altfel fericirea, de a o desluși.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu