miercuri, 24 iunie 2020

Pe simezele Capitalei - Omnipotent




Arta plastică contemporană românească 


Cristina Garabețeanu 


Galeria Laborna, București 


30 iunie - 30 iulie 2020




    Galeria LABORNA vă invită marți, 30 iunie 2020, între orele 16:00-21:00, la vernisajul expoziției Cristina Garabețeanu – Omnipotent.                       .
    Galeria LABORNA înregistrează desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual. Evenimentele pentru public, numite BORNE, conservă ceea ce face artistul/ colecționarul în mod normal, într-o perioadă fixă de timp, cu intenția de a prezenta o arhivă completă și complexă, mai mult decât ceea ce ar presupune o “expoziție”.
    Începând cu anul 2018, am început seria Bornelor individuale, axate pe o viziune singulară.
    Cristina Garabețeanu este interesată de zona dintre ființă, nevăzut și transpunerea acestora în lumea fizică, în fenomen. Proiectul Omnipotent reprezintă un aspect al naturii în mișcare, în care sunt prezentate forme variate de confruntare, anduranță și evoluție, sub diferite stări, toate având rădăcini de potente reconfigurări.  Cu un contur sau spațiu liber, natural sau controlat, factorii ce determină mișcarea spre o nouă formă sunt un fenomen necesar. Ca o paralelă între forța interioară și forța naturii, se propune potențarea unei noi autoreprezentări. 
     Expoziția este deschisă în perioada 30 iunie - 30 iulie,  programul de vizitare al galeriei fiind: miercuri - sâmbătă, 17:00-20:00. (în afara orelor menționate anterior expoziția poate fi vizitată cu programare la numărul de telefon 0758837488 ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu