joi, 28 noiembrie 2019

De Ziua Națională...




Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti 


București 


29 noiembrie - 1 decembrie 2019




   Pe 30 noiembrie și 1 decembrie sărbătorim Ziua Națională la Muzeul Satului! În cadrul celor două zile, vizitatorii vor fi întâmpinați cu un târg al meșterilor populari, de unde își vor putea achiziționa obiecte confecționate de aceștia, dar și produse din gastronomia tradiţională și produse bio.
   În ziua de sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 14:00, în Sala Victor Ion Popa a Muzeului Satului va avea loc proiecția filmului Tezaur Uman Viu – Tezaur Digital, realizat de Camelia Moise și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
   Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, membrii Asociației Tradiția Militară vor da onorul publicului vizitator și vor vorbi despre echipamentul soldaților din Primul Război Mondial, dar și despre eroismul de care aceștia au dat dovadă în înfăptuirea Marii Uniri.
   Pe perioada evenimentului vor avea loc ateliere de creație pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, în cadrul programului de educație muzeală Satul spiridușilor (jucării din lemn, decorațiuni de sărbători, ornamente pentru pomul de Crăciun, traiste pentru colindat, îngerași decorativi, sorcove, turtă dulce decorată și măști populare). Înscrierile au loc la adresa de e-mail programe.culturale@muzeul-satului.ro.
Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu