vineri, 1 noiembrie 2019

Biografii romanțate




Lansare de carte 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


8 noiembrie 2019




    Vineri, 8 noiembrie, la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc lansarea colecției Biografii romanțate, cel mai recent proiect editorial Polirom, care a debutat cu volumele:

Moni Stănilă, Brâncuși sau cum a învățat țestoasa să zboare;
Bogdan-Alexandru Stănescu, Caragiale. Scrisoarea pierdută;
Dan Coman, Enescu. Caiete de repetiții.

   Moni Stănilă, Bogdan-Alexandru Stănescu și Dan Coman vor citi fragmente din cele trei volume și vor oferi autografe. Evenimentul va fi moderat de Mirela Nagâț.
   Colecția Biografii romanțate va fi lansată și la Gaudeamus 2019 – sîmbătă, 23 noiembrie, ora 17:00, la standul Polirom, pavilionul B2, Romexpo – , prilej cu care vă veți putea întâlni și cu Simona Antonescu și cu volumul său Maria Tănase. O fântână pe un drum secetos, în curs de apariție.
   Biografii romanțate este un proiect editorial ce se adresează tuturor celor interesați de viețile marilor personalități culturale române.
   Sculptori, pictori, compozitori, cântăreți, dramaturgi, poeți, prozatori ș.a. sînt protagoniștii acestor romane biografice, povestea fiecăruia dintre ei fiind spusă, în mod inedit, de reprezentanți ai noii generații literare. Polirom pregătește pentru acest an și biografia romanțată a lui Eugen Ionescu, scrisă de Liliana Corobca.
   Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/rezervari-biografii-romantate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu