joi, 26 septembrie 2019

Noaptea Cercetătorilor Europeni




Atrium Mall, Arad 


27 septembrie 2019





    Etnografii Complexului Muzeal Arad, dr. Sorin Sabău și dr. Gabriel Halmagean vor prezenta Cercetările monografice de la Sâmbăteni, 1933-1936 printr-o expoziție de fotografie-document și volumul editat de muzeul nostru.
    Cercetările echipei de etnografi a Complexului Muzeal Arad vor fi prezentate la standul cu cărți de specialitate și filme documentare pentru publicul larg.
    Departamentul de educație muzeală va prezenta oferta noastră educațională pentru școli și grădinițe.
    În data de 27 septembrie 2019, cu începere de la ora 17:00, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Inspectoratul Şcolar Arad, Atrium Mall şi partenerii, invită toţi arădenii şi nu numai, să ia cu asalt, de la mic la mare, centrul comercial Atrium Mall (zona Info, lângă lift), pentru a lua contact cu lumea fascinantă a ştiinţei şi cercetării, care vine să-şi dezvaluie "secretele” într-un mediu prietenos şi într-o atmosferă relaxantă.
    Cercetători mici sau mari, îşi propun să prezinte o parte din munca lor către publicul larg, prin intermediul unor experimente ştiinţifice dar şi prezentând unele aparate, metode sau tehnologii care au schimbat sau pot îmbunătăţi viaţa noastră cotidiană. Toate aceste activităţi vor fi pigmentate din oră în oră de activităţi de divertisment, realizate de creatorii de frumos (muzică şi dans).
    Invitat special: Sara Gheorghe – care va avea o reprezentatie speciala de percuţie (marimba şi tobe).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu