luni, 29 iulie 2019

"șezătoare" culturală




Muzeul de sculptură Ion Jalea 


Constanța 


1 august 2019






    Comunitatea Elenă Elpis Constanța vă invită să scrutăm istoria. Avem ocazia ca începând din data de 1 august să deschidem o serie de evenimente culturale unice, de prezentare a unor importante și sonore personalități ale orașului de la mare pe care toți îl iubim printr-o serie de "șezători" dacă le putem spune așa ce vor avea loc săptămânal. 
    Pentru început, în data de 1 august, ora 19:00, în fața Muzeului Ion Jalea situat în apropierea falezei Cazinoului, vis-a-vis de Catedrala Sfinții Petru si Pavel, pe strada Arhiepiscopiei Nr. 26, ne vom așeza cuminți pe scăunelele puse la dispoziție și vom auzi expunerea plină de fragmente de istorie si încărcătură emoțională despre marele sculptor Ion Jalea facută de doamna doctor Doina Pauleanu, director al Muzeului de Artă Constanța, păstrătoare a valorilor patrimoniale locale. Ni se va alătura doamna Lelia Rus Pîrvan, șef secție a Muzeului de artă, ce ne va explica particularități și secretele sculpturilor din muzeu și ale operei marelui sculptor. 
   În concluzie, vă invităm a fi alături de noi în acest periplu săptămânal al culturii constănțene începând cu joi, 1 august, ora 19:00, urmând a fi anunțat următorul eveniment în timp util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu