vineri, 22 martie 2019

SARM la zece ani de la înființare




Muzeul Județean Alexandru Ștefulescu 


Târgu Jiu 


23 martie 2019




    Muzeul Judeţean Gorj Alexandru Ștefulescu va găzdui sâmbătă, 23 martie, de la ora 13:00, o serie de expoziții extrem de interesante. Este vorba despre expoziția de meteoriți, prezentată de Răzvan Andrei, o expoziție de astrofotografie și astropictură, prezentată de Marian și Ramona Achim dar și o expoziție de telescoape astronomice, prezentată de Szende Fejer.
    În plus, programul cuprinde și o prezentare de carte, cu vânzare, a autorilor Marcel Jinca și Aurelia Idita. După terminarea evenimentului, la ora 19:00, dacă cerul este senin va avea loc o sesiune de observații astronomice la Masa Tăcerii, capodopera lui Constantin Brâncuși din Parcul Central din Târgu Jiu.
    Reprezentanți ai asociațiilor de astronomie din țară, cercetători în domeniu și profesori universitari vor fi prezenți sâmbătă, 23 martie 2019, la Târgu Jiu, în cadrul unor manifestări organizate cu prilejul aniversării a zece ani de la înființarea Astroclubului SARM Gorj, filială a Societăţii Astronomice Române de Meteori (SARM). Sursa: pagina de facebook: Gorjenii lui Brâncuși

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu