joi, 14 martie 2019

Pe simezele Capitalei - Here I Am




Arta plastică contemporană 


Leyla Mahat 


Galeria Galateca, București 


11 martie - 4 aprilie 2019




    Here I Am abordează teme precum descoperirea proprii identități și înlăturarea a tot ce nu este necesar, ce dăunează naturii, într-o lume a consumerismului în care relația dintre umanitate și mediu se deteriorează rapid. Natura și stepa se numără printre elementele de inspirație principale pentru artistă, cultura kazahă reprezentând în egală măsură o influență puternică.
    Leyla Mahat, profesor asociat al Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității Naționale de Arte din Kazahstan, a ținut expoziții în toată lumea, inclusiv în țări precum Italia, SUA, India, China, Germania, Japonia, Belgia, Marea Britanie și este câștigătoare a mai multor premii, precum Premiul Medalia de Stat – 20 de independență pentru contribuția adusă culturii kazahe și medalia Franz Kafka, primită în Praga, Republica Cehă.
    Expoziția poate fi vizitată la Galateca (Str. C.A. Rosetti, nr. 2-4, sector 1, București) de marți până vineri între orele 12:00 și 20:00 și sâmbăta între 11:00 și 19:00, între 11 martie și 4 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu